Invactor Ningbo Co. Ltd.

Vi faciliterer produktion i Kina for selskaber, Invactor har investeret i, eller selskaber, der opere under vores ”Fast Entry China” koncept. Selskabet tilbyder etablering og driftssupport herunder: Leverandørsøgning, sourcing, produktion, design og udvikling, assembly samt logistik og kvalitetsstyring.

Ydermere tilbydes også HR og Finansydelser jf. kinesisk lovgivning.

Leverandør netværk

Invactor Ningbo’s omfattende leverandørnetværk, erfarne medarbejderstab samt gode produktions-, logistik- og kontorfaciliteter giver et fortrinligt afsæt til partnerens fortsatte vækstpotentiale og fastholder kursen mod den endelige hensigt: Etablering af eget selskab i Kina.

Shared service koncept

Tilbuddet er opbygget efter ”Shared service” konceptet, hvor hver kunde betaler en andel af de ydelser, der trækkes på. Dette vil typisk løbe over en 1 til 3 årig periode, til kunden selv er fuldt etableret med egen produktion.

Outsourcing

Invactor har mere end 15 års erfaring, når det gælder outsourcing fra Europa til Kina.

Vores dedikerede indkøbsafdeling identificerer, udvælger og validerer egnede og pålidelige leverandører under tæt samarbejde med vores kvalitetssikringsafdeling og i tæt samarbejde med vores kunder og partnere.

Mange års repræsentation i Kina og vores dybdegående forståelse for den kinesiske erhvervskultur gør os i stand til at forhandle de bedste løsninger, betingelser og vilkår for vores kunder og partnere.

Vores database af pålidelige leverandører bliver omhyggeligt udvalgt i overensstemmelse med vores QMS (Kvalitetsstyringssystem). Dette kræver en NDA (Fortrolighedsaftale) og en godkendt leverandørrevision og -vurdering før påbegyndelsen af et samarbejde, hvor vores kunder og partnere spiller en stor rolle i udvælgelsen af leverandør.

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring baseret på ISO 9001:2015, samt EN-1090

  • Vores team er dedikeret til kvalitet og har i tæt sammenarbejde med vores partnere fokuseret på kvalitetssikring gennem flere år. Invactor er certificeret iht. ISO 9001:2015 og EN-1090 certificering af Teknologisk Institut, Danmark.
    Invactor såvel som vores nøgleleverandører er auditeret af Dansk auditør, senest i Juni 2018

Kvalitetsinspektion

Vores kvalitetsteam består af dedikerede og pålidelige ingeniører og inspektører

  • IPQC (In Production Quality Control) bliver altid afviklet under produktion, eller i produktionsfasen med vores underleverandører.
  • IQC (Incoming Quality Control) bliver udført før fremstilling, montage eller før forsendelse til vores kunder og partnere. IQC er baseret på AQL (Accepted Quality Level) inden for vores kunders og partneres krav og specifikationer.
  • FQC & FAT (Final Quality Control / Factory acceptance test) bliver altid udført før forsendelse, procedurerne herfor bliver udarbejdet i tæt samarbejde med vores kunders og deres krav og specifikationer.

Alle inspektionsresultater bliver dokumenteret og indsamlet i PIR (Production Inspection Report) og fremsendes til vores kunder og partnere. Uoverensstemmelser vil generere en NCR (Non-Conforming Report), som der sammen med vores kunder tages hånd om. Invactor har moderne kontrol- og måleudstyr til rådighed, herunder mekanisk måling, optisk måling og avanceret digital måling. Materialeanalyse kan også udføres på diverse typer af metallegeringer.