Fast Entry China

Vi har mere end 15 års erfaring i at hjælpe partnerskaber og kunder i gang med etablering og idriftsættelse af eget virksomheds setup i Kina. Vores ”Fast Entry China” er et unikt og pålideligt koncept, som sikre en yderst optimeret, hurtig og veldokumenteret etableringsproces af eget selskab i Kina.

Vores organisation har mange års erfaring med etablering af selskaber i Kina og besidder en bred og faglig viden omkring den danske/skandinaviske forretningskultur, som derfor nemt overføres til den kinesiske forretningskultur. Vores 3.500m2 store faciliteter er ideelt indrettet til ”shop in shop” koncept, og vores forretningslicenser tillader os en lang række processer inden for industriel produktion.

Et unikt tilbud

Vores Fast Entry China koncept er et unikt tilbud til de virksomheder, som på nuværende tidspunkt ikke vil eller kan etablere egen produktion i Kina. Grunden kan være, at der er krav til hurtig etablering for at tilfredsstille et markedsbehov, volumen ikke stor nok, mangler kapital til fuld etablering eller vil se mulighederne i Kina an, uden at binde sig til omkostninger langt ud i fremtiden.

Mere end 15 års erfaring

Vi har mere end 15 års erfaring med etablering og idriftsættelse af en lang række virksomheder i Kina, hvad end det gælder virksomheder, som ønsker at udnytte Kinas store potentiale for at producere lønsomt eller at udnytte de uendelige afsætningsmuligheder, som det kinesiske marked tilbyder.

Vi tilbyder

Selektering af kompetente leverandører

Vurdering af muligheder / profitabilitet

Overkommelige og realistiske steps

Gennemskuelighed

Kommunikation

Relationsopbygning