CE mærket altaner og balkoner fra Kina

med op til 37% besparelse.

Man har med en meget stor succesrate projekteret, produceret og leveret EN1090 godkendte Balkoner til en lang række prestige projekter i Norge.

Den tekniske og kompetente organisation i Kina er yderst bekendt med at producere efter den skandinaviske forretningsmodel, så arkitekttegninger og anden relevant dokumentation bliver hurtigt og professionelt oversat, således at lokale godkendte og nøje udvalgte leverandører kan producere uden at stille spørgsmål til dokumentation.

Kvalitet

Organisationen i Kina er til dagligt ledet af en dansk direktør, som sikrer den tætte dialog mellem kunden og produktion – dette medfører også, at kvaliteten på de projekter, som leveres, er helt på niveau med producenter fra Danmark eller Østeuropa.

Optimering af logistik

Man har opnået flotte omkostningsbesparelser på helt op til 37 %, leveret på byggeplads. Fragtraterne fra Kina er yderst attraktive, og de mange forskellige transportmuligheder gør ligeledes leveringstiden fra Kina meget attraktiv. Sammen med kunden har man haft stort fokus på at optimere pakkeprocessen af containerne, hvilket har medført en optimal logistik på byggepladsen.